Abiden Haşimeye Kadar Bir Bayan Tuvaleti Yok

ABONE OL

Şanlıurfa'da Abide meydanından Haşimiye kadar Bayanların ihtiyaçlarını giderecek Tuvalet yok.

Normalleşme süreciyle birlikte Kentte binlerce turist geldi. Turistle Balıklıgölü, Eyyüpgeygamber makamı, Göbeklitepe, Halfeti, Harran ve daha bir çok tarihi mekanı barındıran Şanlıurfa’da Abide meydanından Haşimiye kadar Bayanların ihtiyaçlarını giderecek Tuvalet bulunmaması esnafın büyük tepkisine neden oldu.
ABİDEN HAŞİMEYE KADAR  BİR BAYAN TUVALETİ YOK
Esnaf Ramazan Sarısungur, " Çarşıda esnaflık yapıyorum, dışarıdan gelen turistler,  Urfa'ya gezmeye gelen halk özellikle yabancı bayan turistler geldiği zaman Urfa çarşı bölgesinde tuvalet bulanıyor. Abiden Haşimeye kadar  bir bayan tuvaleti yok,  gelen insanları biz kafelere, çay bahçelerinde bulunan erkek tuvaletlerini yönlendiriyoruz. Belediye Başkanımızdan bu konuya bir çözüm bulmasını istiyoruz"dedi.
BAYANLARI ERKEK TUVALETİNE YÖNLENDİRİYORUZ
Pasaj esnafından İsmail Taslak ise," Biz burada bayan işi bujiteri işi yapıyoruz buraya gelen bayan müşterilerimiz oluyor.  Burada alışveriş yapan bayan müşterilerimi tuvaleti ihtiyacı için tuvaletleri soruyor, burada bayan tuvaleti olmadığından bazen mecburu erkek tuvaletini gönderdiğimiz müşterilerimiz oluyor. Buradan yetkillilere sesleniyorum Abindeden, aşağı çarşıya kadar hiç bir bayan tuvaleti yok, enazından bir kaçtan yapılsa iyi olur gelen turistlerin ihtiyaçlarını karşılar"diye konuştu.
 

abiden haşimeye kadar bir bayan tuvaleti yok