Reklam
Reklam

Vali Erin, Eyyübiye Ve Hilvan'da Vatandaşlarla Buluştu

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Eyyübiye ilçesinde bulunan Eyyüp Peygamber Caddesi üzerindeki işyerlerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Vali Erin, Eyyübiye Ve Hilvan'da Vatandaşlarla Buluştu
Editör: Urfa Haber 63
14 Kasım 2017 - 11:26

Dün akşam saatlerinde gerçekleşen mahalle gezisinde işyerlerini tek tek ziyaret ederek esnafla tanışan ve hasbihal eden Vali Erin, karşılaştığı çocuklara da çeşitli oyuncaklar hediye etti. Vali Erin ve beraberindekileri büyük ilgiyle karşılayan vatandaşlar, işyerlerine davet ederek çay ikramında bulundular.

Eyyübiye ziyaretinden sonra Hilvan’a hareket eden Vali Erin, ilçe girişinde Hilvan Kaymakamı Halid Yıldız ve Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık tarafından karşılandı. İlk olarak ilçe merkezindeki bir kahvehaneyi ziyaret eden Vali Erin, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette vatandaşlarla çay içen Vali Erin, vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilendi.

Kahvehane sohbetinin ardından beraberindekilerle Hilvan Bozan Bey Caddesi’nde yeralan işyerlerini ziyaret ederek esnafa hayırlı işler dileyen Vali Erin, esnaf ziyaretinden sonra kısa süre önce tamamlanarak faaliyete giren Hilvan Gençlik Merkezi’ne geçti. Gençlik merkezi hakkında Kaymakam Halid Yıldız’dan bilgiler alan Vali Erin, yol üzerinde de vatandaşlarla sohbet ettikten sonra gece geç saatlerde ilçeden ayrıldı.

Vali Abdullah Erin’e ziyaretlerinde İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Nuri Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı İsmail Tanrısever ve İlçe Emniyet Müdür Vekili Nuri Sarıyar eşlik etti.

Bu haber 485 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum