Reklam
Reklam

Urfa Göl Suları Antalya Sahillerini Aratmadı

Türkiye'nin en sıcak kentlerinden Şanlıurfa'da mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı yaşamı olumsuz etkiliyor. Sıcaktan bulanan vatandaşlar serin sularda serinliyor.

Urfa Göl Suları Antalya Sahillerini Aratmadı
Editör: Urfa Haber 63
24 Temmuz 2017 - 07:37

Şanlıurfa'da sıcaklık 50 dereceyi bulunca.  Şanlıurfa'da vatandaşlar kendini Çatak tesislerine ve parkların serin yerleri atıyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkması tüm yurtta olduğu gibi Şanlıurfa'da da yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Hava sıcaklığının 50 dereceyi geçtiği ilde vatandaşlar, haftasonu mesire alanları ve Çatak sosyal tesislerine  akın etti. Şehrin sıcak havasından kurtulmak isteyenler, soluğu Atatürk Baraj Gölü Çatak Tesisleri'nde aldı. Bazı vatandaşlar, ağaç gölgeleri altında saz çalarak eğlenirken, bazıları mangal yaparak günün keyfini çıkardı. Bazı çocuklar ve vatandaşlar ise Atatürk Baraj Gölü'ne girerek serinlemeye çalıştı. Yüzme bilmeyen vatandaşların simitlerle yüzmeye çalıştığı göl suları Antalya sahillerini aratmadı.

Sıcaktan bulanan vatandaşlar, “burası çok güzel açık hava çocuklarımız suya giriyorlar tehlikeli ama gözümüz üzerlerinde büyükleri ile birlikte giriyorlar suya. Burada hem piknik yapıyoruz hem de biraz olsun serinliyoruz.” dediler.

Bu haber 824 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum