Reklam
Reklam

Yazarlardan anlamlı imza

Şair yazar Yasemin Küçüközkan ile Yazar Arif Toprak Kelepir kitapevinde düzenlenen imza günü ile kitaplarını Suriyeliler için imzaladı.

Yazarlardan anlamlı imza
Editör: Urfa Haber 63
27 Ekim 2014 - 11:54

Şair yazar Yasemin Küçüközkan ile  Yazar Arif Toprak Kelepir kitapevinde düzenlenen imza günü ile kitaplarını Suriyeliler için imzaladı.

Yazarların deneme, roman ve şiir kitapları kitapseverler ve okuyucuları ile buluştuğu imza töreninden elde edilen gelir Suriyede’ki iç savaş ve kargaşadan dolayı ülkemize sığınan Türkmenlere, Kürtlere ve Araplara verilecek.

Şair yazar Yasemin Küçüközkan ile gazeteci yazar Arif Toprak'tan anlamlı imza günü düzenlendi Kelepir kitapevinde düzenlenen imza günü ve söyleşide vatandaşlar ve Dr.  Müslüm Sunay katıldı.

 Yasemin Küçüközkan ve Arif Toprak isimli yazarlar  kitaplarını imzalayıp  sevenleriyle sohbet etti.Okuyucularıyla  deneme, roman ve şiir kitaplarını buluşturan yazarların  burada ettikleri geliri Suriyelilere verecek olması imza gününe farklı bir mana kattı.

İmza gününden elde edilen geliri Suriye’den  iç savaş ve kargaşadan dolayı kaçarak ülkemize sığınan Türkmenlere, Kürtlere, Araplara verilmesi  hem okuyucularını hemde kendilerini heyecanlandırdı.

İmza gününde bir açıklama yapan Yasemin Küçüközkan "yoksulluk ve açlık kış mevsiminde kendini daha fazla hissettiriyor, ayırım yapmadan yardıma ihtiyacı olanlara elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz, bu vesileyle imza günü düzenledik" dedi.

 

Arif Toprak ise herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet ederek imza gününe gelip destek veren okurlara teşekkür etti. Bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

Bu haber 1934 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum