Reklam
Reklam

O şehit yakınları işe yerleştirildi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Devlet Personel Başkanlığınca 13 Ocak düzenlenen kura çekimi sonucunda yurt genelinde 1641, ilimizde ise 28 şehit yakını, gazi ve gazi yakını çeşitli kamu kurumlarına atandı.

O şehit yakınları işe yerleştirildi
Editör: Urfa Haber 63
16 Ocak 2017 - 12:31

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Devlet Personel Başkanlığınca 13 Ocak düzenlenen kura çekimi sonucunda yurt genelinde 1641, ilimizde ise 28 şehit yakını, gazi ve gazi yakını çeşitli kamu kurumlarına atandı. ‘Şehit Ve Gazi’ yakınlarına yönelik iş istihdamı konusunda haber ekibimize açıklamalarda bulunan Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Şanlıurfa’da 28 şehit yakını, gazi ve gazi yakını çeşitli kamu kurumlarına atandığını açıklayarak, birçok ailenin de yaştan veya okulundan dolayı beklediğine dikkat çekti.

Şanlıurfa’daki şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının atamaları konusunda haber ekibimize bilgiler veren Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, son çıkan yasayla birlikte şehit ailelerine tanınan haklardan dolayı atamalar yapıldığına dikkat çekerek, Geçmiş yılda toplam Şanlıurfa’da 280 yakın ailemiz iş atanmasından faydalandı. Son atamada ise 28 yakın ailemiz kamu kuruluşlarına ataması yapıldı. Birçok ailemiz var. Yaştan dolayı veya okulundan dolayı bekleyen ailelerimiz de var. Bu ailelerimizde okulu bittikten sonra veya yaşı dolduktan sonra müracaatlarını yapacaklar. Şanlıurfa’da 28 kişi atandı. Şehit ve gazi yakınları ile gazilerimize yeni görevlerinde başarılar dileriz dedi

Öte yandan Şehit yakını veya gazilere 2017 yılı itibarıyla 102 bin liralık 20 yıl vadeli ve faizsiz konut kredisinin sağlanmaya başlanacağı belirtildi.

Bu haber 542 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum