Reklam
Reklam

Gaziantepspor : 0 Şanlıurfaspor : 3

Şanlıurfaspor, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 2. Maçını da kazandı. Antep deplasmanına konuk olan Sarı-Yeşilliler, Batuhan Karadeniz (2) ve Mertcan’ın golleriyle sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Gaziantepspor : 0 Şanlıurfaspor : 3
Editör: Urfa Haber 63
14 Aralık 2016 - 17:48

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nun ikinci maçında evinde Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan Gaziantepspor maçının hazırlıkları tamamalanarak her iki takım maç saatini beklemeye başladı.  Ziraat Türkiye Kupası ilk maçında Şanlıurfaspor kendi evinde Kırıklarelispor’u 4-1 mağlup ederek liderliğe oturdu. Süper ligi ekiplerinden Gaziantepspor  ilk maçında Osmanlıspor'a deplasmanda 2-1 mağlup olurken bu maça galibiyet parolasıyla çıkacak.  Gaziantep Kamil Ocak Stadyumunda saat: 16.30’da oynanacak olan Gaziantepspor Şanlıurfaspor maçını Serkan Tokat yönetecek. okat’ın yardımcılığını Bülent Gökçü ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Maçın 4. hakemlik görevini Ramazan Keleş üstlenecek.

STAT: Kamil Ocak

 HAKEMLER: Serkan Tokat xx, Bülent Gökçü xx, Aleks Taşcıoğlu xx

GAZİANTEPSPOR: Erten xx, Alpay xx (Oktay Aydın dk. 61 x), Şenol xx (Abdülkadir dk. 46 x), Rajtoral xx, İlker xx, Sergey xx, Putsila xx, Emre xx,Orkan xx Kolar xx, İlhan xx (Angan dk. 52 x)

 ŞANLIURFASPOR: Tomic xx, Hasan xx, Mertcan xx (Abdülaziz dk. 87 ?), Soleiman xx, Ovidiu xx, Berkay xx, Dos Santos xx (Oktay Delibalta dk. 63 x), Halil xx, Batuhan xx (Artun dk. 46 x), Cemil xx, Şaban xx Goller: Batuhan (20 ve dk. 23), Mertcan (dk. 36) (Şanlıurfaspor) Sarı kartlar: Alpay (Gaziantepspor), Cemil (Şanlıurfaspor)

İLK YARI

Dk. 13 Şanlıurfaspor Batuhan Karadeniz ile mutlak golden yrarlanamadı

Dk. 14 Gaziantepspor'da İlhan Parlak'ıın kafa vururşu top üstten avuta gitti. GOLLLLLLLLLLLLLLLLL

Dk. 19 gol Batuhan Karadeniz penaltıdan GOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Dk. 23 Batuhan Karadeniz ceza sahasında düşürülmesine rağmen attığı golle Şanlıurfaspor'u 2-0 öne geçirdi.

Dk. 24 Andrei Marc - Daniel Kolar mücadelesinde hakem, Gaziantepspor lehine faul kararı veridi.

Dk. 26 Gaziantepspor Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Orkan Çınar ceza sahasına ortasını yapıyor ancak Şanlıurfaspor savunma futbolcuları topu uzaklaştırdılar.

Dk. 28 Şanlıurfaspor'un geliştirdiği atakta Batuhan  Artarslan ceza sahasında mutlak goldn yararlanamadı.

Dk. 30 Gazianteospor'un atağında Sergei Kislyak - Batuhan Karadeniz mücadelesinde hakem, Şanlıurfaspor lehine faul kararı verdi. GOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL

Dk. 36 Şanlıurfaspsor Mertcan ile 3- öne geçti

Dk. 40 Gaziantepspor'da Alpay Koçaklı, ceza sahası içinde sol çaprazda Batuhan Karadeniz tarafından faule maruz kalıyor. Gaziantepspor maça serbest vuruş ile başlayarak sonuç alamadı.

 Dk. 44 Gaziantepspor takımında, orta yuvarlakta kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Sergei Kislyak etkisiz bir orta yaparak top kalecide kaldı.

 İlk yarı sonucu: 

Gaziantepspor : 0 Şanlıurfaspor :

İKİNCİ YARI

Dk. 46 Şanlıurfaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Batuhan Karadeniz çıkıyor ve yerine Artun Akçakın oyuna girdi.

Dk. 46. Gaziantepspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Şenol Can çıkıyor ve yerine Abdülkadir Kayalı oyuna giriyor.

Dk. 49 Gaziantepspor, Orkan Çınar ile orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinden serbest vuruş kullanacak. kullanılan serbest vuruşu etkisiz kaldı

 Dk. 51 Gaziantepspor'un geliştidiği atakta Daniel Kolar altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

 Dk. 52 Gaziantepspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. İlhan Parlak çıkıyor ve yerine Davy Angan oyuna giriyor.

 Dk. 59 Gaziantepspor Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Alpay Koçaklı ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

Dk. 61 Gaziantepspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Alpay Koçaklı çıkıyor ve yerine Oktay Aydın oyuna giriyor.

Dk. 62 Ceza sahasının hemen dışındaki bir noktada kazanılan serbest vuruşu Şanlıurfaspor adına Vjekoslav Tomic kullandı. Sonuç alamadı.

Dk. 63 Şanlıurfaspor takımında oyuncu değişikliği; Carlos Fortes oyundan çıkarken Oktay Delibalta oyuna giren isim.

Dk. 66 Daniel Kolar, Berkay Can Değirmencioğlu tarafından faulle durdurulduğu için Gaziantepspor orta yuvarlakta serbest vuruş kullanacak. Kullanılan serbest vuruş etkisiz kaldı.

Dk. 69 Şanlıurfaspor, Artun Akçakın ile gole yaklaşıyor ancak top direkten dönüyor

Dk. Şanlıurfaspor'da Oktay Delibalta'nın sert vuruşu top üstten dışarı gitti.

 Dk. 77 Gaziantepspor takımından Emre Nefiz sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

Dk. 84. Gaziantepspor atağında Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Orkan Çınar ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

Dk. 86 Şanlıurfaspor'da Oktay Delibalta, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci Erten Ersu kurtarıyor. Şanlıurfaspor deplasmanda kupa maçında Gaziantepspor'u 3-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Bu haber 1325 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum