Reklam
Reklam

Urfa'da servis ve taksiler denetlendi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri, öğrenci servis araçlarında ve ticari taksilerde denetimler düzenledi.

Urfa'da servis ve taksiler denetlendi
Editör: Urfa Haber 63
07 Aralık 2016 - 06:58

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına Bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ile Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüyle ortaklaşa yapılan denetlemede emniyet kemeri, taksimetre, cam film, araç çalışma karneleri ve uyarıcı yazıların olup olmadığını kontrol etti.

Hijyenik ve sağlık koşullarına yönelik denetimlerinin yanı sıra, gürültü ve çevre kirliliği oluşturacak olası olaylara müdahale eden Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, bu kez öğrenci servis araçlarını ve ticari taksileri denetledi.

Şehrin belirli bölgelerinde Emniyet görevlileri ile birlikte denetimler gerçekleştiren zabıta ekipleri, araçlarda eksik görülen konular hakkında uyarılarda bulundu. Araçlarda emniyet kemeri, cam film, taksimetre, araç çalışma karneleri ve uyarıcı yazıların olup olmadığı yönünde kontroller gerçekleştiren zabıta ekipleri, uygunluğu yeterli olmayan sürücüler hakkında da yasal işlem başlattı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekiplerinin de katıldığı denetimler akşam saatlerine kadar sürerken, araçlarında eksiklik olamayan sürücülere ise teşekkür edildi.

Bu haber 1289 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum