Reklam
Reklam

Karaköprü' de trafik çilesi

Şanlıurfalılar’ın trafik çilesi bitmek bilmiyor. Yapılan çevre yolları ve yol genişletme çalışmalarına rağmen Urfalılar bu sıkıntıdan bir türlü kurtulamıyor. Şehrin Karaköprü yönüne doğru hızla genişlemesi ve şehir nüfusunun hızla artışı sıkıntıları da beraberinde getiriyor. Çevik Kuvvet Kavşağı, araç kuyruğu eski Karaköprü merkezine kadar oluştu.

Karaköprü' de trafik çilesi
Editör: Urfa Haber 63
07 Aralık 2016 - 06:19

Karaköprü ilçesinden şehir merkezine gelmek isteyen araç sürücüleri yol güzergâhında fazla trafik ışıklarının olduğunu ve bunların bazılarının gereksiz olduğunu ileri sürdü. Özellikle çevik kuvvet kavşağında büyük tıkanmalar meydana geliyor,  yeni yapılan delgeçler Çevik kuvvet kavşağı nedeniyle trafik yoğunluğuna bir çare olmadığı belirtildi.

Sürücüler “ Yeni yapılan delgeçlerin zaten akıcı idi ve bir aciliyeti yoktu acilen çözüm üretilmesi gereken yer çevik kuvvet Kavşağı ve benzeri trafiğin kilitlendiği noktalardır. Umuyoruz en kısa zamanda yetkililer sesimizi duyarda bu kavşağın kilitlenen trafiğine acilen çözüm üretirler” diye tepkilerini dile getirdiler.

Bu haber 916 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum