Reklam
Reklam

Eyyübiye ilçe başkanlığına Tenekeci getirildi

Genel Başkanlığını Ömer Şahin'in Yaptığı Şanlıurfa İl Başkanlığını'da Abdülkadir Ay'ın Üstlendiği Akil Gençler Platformunun Eyyübiye İlçe Başkanlığına Necla Tenekeci Getirildi.

Eyyübiye ilçe başkanlığına Tenekeci getirildi
Editör: Urfa Haber 63
02 Aralık 2016 - 10:54

Eyyübiye ilçe başkanlığına getirilen TENEKECİ Şu ifadelerde bulundu ;

Akil Gençler Eyyübiye ilçe teşkilatını resmi olarak kurmanın,bu kutlu dava'da yer almanın sevinç, mutluluk ve onurunu yaşıyorum.Türkiye çapında gençliği akletmeye davet eden, akledebileceklerine inanan bir kadro ile hayata dair ne kadar problem varsa, akıl ile çözülebileceğine inanan gençler olarak, aklı işletmek suretiyle ne kadar sorun varsa çözümü için uğraş vererek projeler üreteceğiz.

Bu manada Akil gençlerin anlamı akıllı gençler değil, aklını işleten gençler demektir

Üstad Necip Fazıl'ın ideali olan "gökleri çökertecek ve yeni kurbağa diliyle bütün "dikey"leri "yatay" hale getirecek bir nida kopararak "mukaddes emaneti ne yaptınız? " diye meydan yerine çıkacağı günü kollayan, dininin, dilinin, beyninin, ilminin, ırzının, evinin, kininin, öcünün davacısı bir gençlik hareketi olmaya azami gayret gösterecek, mikro planda ilçemiz ve şehrimiz, makro planda ise ülkemizin sorunlarına neşter vuran ve 22 yaşında çağ kapatıp çağ açan sultan Fatih'in beslendiği kaynaktan beslendiğimizi ispat edeceğiz.

Bu dileklerle konuşmama son veriyor saygılar sunuyorum.Allah yar ve yardımcımız olsun.

Bu haber 2080 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum