Reklam
Reklam

Güzel Evim' Projesi Hayata Geçirildi

‘Siz Dert Etmeyin Biz Yaparız’ sloganıyla yola çıkan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, dezavantajlı gruplara yönelik hayata geçirdiği ‘Güzel Evim’ projesi kapsamında yaşam koşulları elverişsiz evleri tek tek tespit ederek temizlik, bakım ve onarım çalışması yapmaya başladı.

Güzel Evim' Projesi Hayata Geçirildi
Editör: Urfa Haber 63
30 Kasım 2016 - 08:25

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Sosyal Yardım Şubesi bünyesinde kurulan özel bir ekiple 13 ayrı ilçede projeye uygun evleri tespit ettikten sonra evlerin bakım ve onarımlarını gerçekleştirerek ev sahiplerine teslim etti.

 

Dezavantajlı grupların yaşam seviyelerini daha da artırmak için hayata geçirilen ‘Güzel Evim’ projesi kapsamında ‘Siz Dert Etmeyin Biz Yaparız’ düsturuyla hareket eden Büyükşehir Belediyesi, proje kapsamında evlerde çatı, zemin, boya ve badana işlerini yürüterek eski evi yepyeni bir görünüme kavuşturuyor.

 

Evlerinde bakım-onarım ve iyileştirme çalışması yapılan ev halkı yürütülen hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne minnettarlık duyduklarını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

 

ENGELİ AİLELERE ZİYARET

 

Proje çerçevesinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Engeliler Şube Müdürlü tarafında tespit edilen iki aileye gıda ve tekerlekli sandalye yardımında bulunuldu.

Öte yandan Akşemsettin Mahallesi bir derneğin idare evinde ikamet eden  65 yaşındaki ortopedik engelli vatandaşa Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi ve Başkan Danışmanı Ümran Bilim ile birlikte akülü tekerlekli sandalye ve gıda yardımı yapıldı. Yine Bağlarbaşı mahallesi ikamet eden 3 çocuk annesi Lütfiye Yılmaz'a ise yine gıda  yardımında bulunuldu.

Bu haber 960 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum