Reklam
Reklam

Haliliye Belediyespor'un Bileği Bükülmüyor

Haliliye Belediyespor’un 2 Lig’de mücadele eden Voleybol takımı ve Bölgesel Lig’de mücadele eden Basketbol takımı haftayı galibiyetle tamamladı.

Haliliye Belediyespor'un Bileği Bükülmüyor
Editör: Urfa Haber 63
28 Kasım 2016 - 08:17

Bu sezon yeni kurulan Haliliye Belediyesi Basketbol takımı Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nin üçüncü maçında İskenderun Atletik’i 90-60 yendi. Şanlıurfa’nın Bölgesel Lig’de mücadele eden tek takımı olan Haliliye Belediyesi Basketbol takımı bu sonuçla puanını 6 yaparak liderlik koltuğuna oturdu.

İlk periyodu 23-13, tamamlayan Haliliye Belediyespor, soyunma odasına da 40-22 önde gitti. Maçın ikinci yarısına da hızlı başlayan  Haliliye Belediyespor mücadeleden 90-60 galip ayrıldı.

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde 11. Grupta mücadele eden Haliliye Belediyespor Basketbol takımı ilk etapta Play Off’lara kalarak 3. Lig’e yükselmeyi hedefliyor. 

VOLEYBOL TAKIMI 7’TE 7 YAPTI

Haliliye Belediyespor Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligi 5’nci Grup’ta karşılaştığı Kızıltepe Voleybol’u 3- 0’lık set galibiyetleriyle geçerek, gruptaki yedinci maçında yedinci galibiyetini elde etti. Haliliye Belediyespor bu galibiyetle 21 puanla ilk sıradaki yerini korudu.

 

Bu haber 699 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum