Reklam
Reklam

Urfa'da İstişare ve Değerlendirme toplantısı düzenlendi

AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İlçe Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri, İl ve İlçe teşkilatları "İstişare ve Değerlendirme" toplantısında bir araya geldi.

Urfa'da İstişare ve Değerlendirme toplantısı düzenlendi
Editör: Urfa Haber 63
27 Kasım 2016 - 12:56

Toplantıya katılanlara, Büyükşehir Belediyesi tarafından Şanlıurfa genelinde tamamlanan ve devam eden çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'nın Şanlıurfa'nın çevre illerle hizmet ve yatırım anlamında yarıştığının altını çizdi.

Partinin kuruluşundan beri teşkilatlarda görev aldığını hatırlatan Başkan Çiftçi, "Yönetim kurullarında  görev aldım. Başkan yardımcısı olarak görev aldım. Teşkilat başkanı olarak görev aldım. Belde Belediye Başkanı olarak, İlçe Belediye Başkanı olarak görev aldım. Şimdi de Büyükşehir Belediye Başkanı olarak el birliğiyle hizmet ediyoruz. Her aşamadan geçmenin avantajı ise sizinle olan birlik ve beraberliğimizidir" diyerek konuşmasını sürdürdü. 

"ŞANLIURFA'NIN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR"

Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa genelinde önemli çalışmalara imza atıldığının altını çizerek, "Şanlıurfa  başarıyor. Salonda bulunan arkadaşların sayesinde Şanlıurfa'nın her ilçesinin çehresi değişiyor. Değiştiğini 1 milyon 892 bin vatandaşımız söylüyor. Hatta komşu iller de bu değişimin yaşandığını bize yansıtıyorlar. Bunun güzel bir şekilde tamamlanması lazım. İnşallah bunu yapabilecek güç var bu kadroda. Hepimiz, meclisimizin aldığı kararlar ve bizim başında olduğumuz Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ŞUSKİ Genel Müdürlüğü kadrolarını da iyi sevk ve idare ederek Şanlıurfa'mıza hizmet ediyoruz. Aslında hepimiz kendimize, yani çocuklarımızın geleceğine hizmet ediyoruz. Hepimiz, üst çatımız olan AK Partimizin rey kaybetmemesi ve bayrağının sürekli dalgalanması; ülkemizde ve ilimizde elinin sürekli güçlü olabilmesi için çalışıyoruz. Gerek liderimiz, gerek hükümetimiz ve gerekse milletvekillerimiz alana çıktıklarında göğsünü gere gere çıksınlar. Siz de alanda çalıştığınız zaman göğsünüzü gere gere AK Parti, AK Belediyeciliğin ne olduğunu vatandaşımıza anlatabilirsiniz." dedi.

"BEYAZGÜL'DEN TEŞEKKÜR"

Teşkilat çalışmalarını anlatan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise, "Tabii bütün bu hizmetler için Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ilçe Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Biz beraber yol alıyoruz. Bir tarafta Belediye Başkanları, bir tarafta teşkilat, bir tarafta Bakan ve Milletvekilleri ile diğer kadrolarda bulunan bir ekip var. İl Başkanı olarak bize düşen görev, bu ekipler arasındaki koordinasyonu sağlamak ve kurumsal çalışmayı hedeflemektir. Çok koordineli bir şekilde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Yerel yönetimlerin zor ve çok şerefli bir hizmet aracı olduğunun altını çizen AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Yüksel, "Yerel yönetim zor, meşaketli ve çok şerefli bir iştir. Hele bizim bu coğrafya, bizim bölgede bu işi yapmak çok zor, meşaketli ve çok şereflidir. Bu inançla, bu imanla hareket etmemiz lazım. Bulunduğumuz makamlar gerçekten Allahın bize ikramı ve imtihanıdır. Milletvekili olarak, belediye reisi olarak, belediye meclis üyesi olarak bununla ikram ediliyoruz. Onun için bu ikramı en iyi şekilde yerine getirmemiz lazım. Yaptığımız her işte bunu gözetlememiz lazım. Bu millete hizmetçi olmamız lazım" dedi.

Yerel yönetimlerin çalışmaları ve teşkilat çalışmalarının ele alındığı toplantıda, il ve ilçe genelindeki çalışmalar hakkında sunumlar yapılırken, yapılacak çalışmalar için fikir alış verişinde bulunuldu.

Bu haber 1329 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum