Reklam
Reklam

Büyükşehir'in Bu Haftaki Rakibi Beşiktaş Oldu

Tekerlekli Basketbol Süper Ligi'nde geçtiğimiz haftayı Bağcılar Belediyespor galibiyeti ile kapatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Basketbol Takımı'nın bu haftaki konuğu Beşiktaş oldu.

Büyükşehir'in Bu Haftaki Rakibi Beşiktaş Oldu
Editör: Urfa Haber 63
26 Kasım 2016 - 12:21

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Süper Ligi 5. hafta karşılaşmaları çerçevesinde ligin zorlu ekiplerinden Beşiktaş'ı ağırladı. GAP Arena'da gerçekleştirilen ve şölen havasında geçen karşılaşma konuk ekip Beşiktaş'ın 39-68'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Sporda özlenen manzaraların yaşandığı karşılaşma ilk olarak her iki takımın birbirlerine çiçek takdim etmesi ile başladı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Nihat Çiftçi'nin gün içerisindeki programlardan vakit ayırarak izlediği karşılaşmaya taraftar da ilgi gösterdi. Maç öncesinde sporcuların yanına giderek onlara başarılar dileyen Başkan Nihat Çiftçi, "Biz, sizlere her zaman inanıyoruz. Neler başardığınızı görüyoruz. İnancınızla geldiğiniz Süper Lig'de ligin en güçlü ekiplerinden biri oldunuz. Şanlıurfa, sizlerle gurur duyuyor" dedi.

Her iki takımın da karşılıklı basketleri ile süre giden karşılaşmanın sonucunda Beşiktaş, Şanlıurfa ekibini 39-68'liuk skorla geçerken, maç sonrasına her iki takım oyuncuları da birbirlerini tebrik etti.

BİR SONRAKİ RAKİP GALATASARAY

Karşılaşmanın ardından bir değerlendirme yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Basketbol Takımı Antrenörü Serdar Yıldırım, sporcularının iyi bir mücadele örneği sergilediğini söyledi.

Lig tablosunda bir üst sıralara çıkabilmek için mücadele verdiklerini de sözlerine ekleyen Antrenör Yıldırım, "Bilindiği gibi geride kalan 4 maçın 3'ünde galibiyet almıştık. Bu hafta ise zorlu bir ekip Beşiktaş'ı ağırladık. Spor adına çok güzel bir mücadele örneği sergilendi. Bu açıdan her iki takım sporcularını da tebrik ediyorum. İstediğimiz sonucu alamadık ama performansımız son derece iyiydi. Bu maçı da geride bıraktık. Önümüzdeki haftalarda oynayacağımız maçları düşüneceğiz artık. Takımımız çok iyi, kimsenin bundan bir şüphesi olmasın. Şanlıurfa ekibi olarak ligde en iyi şekilde mücadelemizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

12 takımın mücadele verdiği Süper Lig'de orta sıralarda yer alan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Basketbol Takımı, önümüzdeki hafta ise İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonu'nda Galatasaray ile karşılaşacak.

Bu haber 658 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum