Reklam
Reklam

Başkan Ekinci Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Öğretmenler Günü nedeniyle ilçe sınırları içinde bulunan bazı okullarda öğretmenlerle bir araya gelip Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Başkan Ekinci Öğretmenlerle Bir Araya Geldi
Editör: Urfa Haber 63
24 Kasım 2016 - 12:41

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçedeki bazı okullarda öğretmenlerle bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bu özel gün nedeniyle öğretmenlere karanfil dağıttı. Beraberindekilerle birlikte sabah saatlerinde ilçe sınırları içinde bulunan Yenice İlkokulunda öğretmen ve öğrencilerle buluşan Başkan Ekinci’yi okul Müdürü ve öğretmenler karşıladı. Okul girişinde öğrencilerin sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Ekinci daha sonra öğretmenlere karanfil dağıttı. Okul yetkilileri ve öğretmenlerle de görüşüp dilek ve taleplerini Başkan Ekinci, bu taleplerin yerine yetirilmesi için de ilgililere talimat verdi. Geleceğimizi emanet etiğimiz öğretmenlerimizin gününün sadece bir güne sığdırılmayacağını belirten Başkan Ekinci,” bizler idareciler olarak onların her zaman yanındayız.” Dedi.

Başkan Ekinci konuşmasında şunları söyledi; ”Geleceğimizin teminatı olan, çocuklarımızın gelişmesi tabi ki öğretmenlerimiz sayesinde olur. Öğretmenlerimiz bu çocuklarımızı önce fidana sonra ağaca ve daha sonra güzel bir ormana dönüşecek şekilde eğitiyorlar. Hepsi Ülkemizin değişik yerlerinden, bölgelerinden, İllerinden İlçemize gelmişler. Görev kutsal anlayışı ile bu görevi yerine getiriyorlar. Tabi bu Ülkeye aidiyet bu Vatana aidiyet duyguları özellikle çocuklarımız bu yaşta iken verilir bu aidiyet duyguları da ancak ve ancak sağlıklı bir şekilde öğretmenlerimiz sayesinde aşılayabiliriz. Dolayısı ile öğretmenlerimiz bu anlamda kutsal bir görev üstlenmişlerdir. Bugün 24 Kasım öğretmenler günü ama Öğretmenler Gününü bir güne sığdırmakta tabi ki doğru değildir. Her gün onlar içindir her gün onlara ne kadar hizmet etsek bizim gibi yöneticiler için azdır. Tabi yılda da sembolikte olsa öğretmenlerin sorunlarının tartışıldığı, başarılarının paylaşıldığı başarılı olanların ödüllendirildiği böyle bir güne de tabi ki ihtiyaç var. Ben tekrardan Öğretmenler gününüzü kutluyorum”

Bu haber 680 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum