Reklam
Reklam

Başkan Çiftçi, Aşevi İçin Gerekli Destekleri Veriyoruz

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Gönüllü Kuruluşlar Aşevi'ne giderek vatandaşlarla buluştu. Kazanlardaki yemek dağıtımına da katılan Başkan Çiftçi, hayırseverlere seslenerek yardımlar için Aşevinin doğru adres olduğunu söyledi.

Başkan Çiftçi, Aşevi İçin Gerekli Destekleri Veriyoruz
Editör: Urfa Haber 63
23 Kasım 2016 - 07:18

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 1993 yılından bu yana kent merkezindeki dar gelirli ailelere yönelik kuru gıda, giyecek ve sıcak yemek yardımında bulunan Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aşevi'ni ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Büyükşehir Belediyesi Meclis üyelerinin de katılım gösterdiği ziyarette Başkan Nihat Çiftçi, hayırsever vatandaşlara da seslenerek Aşevine yönelik yardımların doğru adreslere ulaştırıldığını söyledi.

Ziyarette aşevi sorumluları Abdulaziz Kutluay ve Ali Topal ile birlikte dev kazanların başına geçen ve vatandaşlara yemek dağıtımı gerçekleştiren Başkan Nihat Çiftçi, organizasyonda emeği geçen hayırseverlere teşekkür etti.

BAŞKAN ÇİFTÇİ: "AŞEVİ İÇİN GEREKLİ DESTEKLERİ VERİYORUZ"

Temaslarının ardından bir değerlendirme yaparak Şanlıurfa'nın her zaman yardımlaşma ve dayanışmadan yana olduğunu belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte bugün bu huzuru ve mutluluğu paylaşmak istedik. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman hemşerilerimizin yanındayız. Aşevi için gerekli olan destekleri veriyoruz. Çünkü emin ellerle burası; yardıma muhtaç insanların evine sıcak bir yemek sağlamış oluyor. Zenginlik ve fakirlik insanın seçmiş olduğu bir durum değildir, bu bir kaderdir. Bizim de muhakkak her dar gelirli aileyi tespit etmemiz ve gönüllü kuruluşların destekleri ile de bunlara ulaşmamız gerekiyor" dedi.

Konuşmasında yıllardan bu yana aşevine emekleri bulunan başta Abdulaziz Kutluay ve Ali Topal ile birlikte tüm çalışanlara teşekkür eden Başkan Çiftçi, "Şanlıurfa, yardımlaşmayı ve hoşgörüyü özünden bugüne getirmiştir. Şanlıurfa bunu yıllardır başarmış durumda. Bugünkü gezimizde de şunu gördük; demek ki insana dokunduğunuz da çok güzel bir iletişim kurabiliyorsunuz. Hepimiz varlıktan da geldik yokluktan da geldik. Varlığı da yokluğu da biliriz. Tarihimizde de inancımızda da yardımlaşma var. Tüm bu çerçevede burası emin ellerde. Hayır etmek isteyen insanlarımız buraya gönül rahatlığı ile gelip yardımlarını yapsınlar" diye konuştu.

Başkan Çiftçi'nin ardından kısa bir konuşma yapan Aşevi sorumlularından Abdulaziz Kutluay ise "Başkanımızın bu güzel ziyareti için kendisine teşekkür ediyorum. Başkanımız her zaman bizlerin yanındalar. Sesimize sürekli olarak kulak veriyorlar" şeklinde konuştu.

Bu haber 1356 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum