Reklam
Reklam

Başkan Ekinci Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Buhara ve Haleplibahçe mahallelerinde Eyyübiye Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından devam eden yeni yol açma çalışmalarını inceledi.

Başkan Ekinci Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi
Editör: Urfa Haber 63
20 Kasım 2016 - 16:31

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci beraberindekilerle birlikte Buhara ve Haleplibahçe mahallelerinde Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin sürdürdüğü yeni yol açma çalışmalarını inceledi. Bölgede yapımı devam eden Buhara Gençlik Merkezi ve 6 yeni okulu kapsayan kompleksin bitme aşamasına gelmesiyle birlikte vatandaşların yol talebi de yerine getiriliyor. Adeta şantiye alanına dönen mahallede kompleksin bölgeye kazandırılmasıyla birlikte ihtiyaç haline gelen yeni yollar için Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kolları sıvadı. 6 yeni okul komplesi ve Gençlik Merkeziyle birlikte cazibe merkezi haline gelecek olan bölgede yeni yollar da vatandaşların yaşam standartlarını yükseltecek.

Alanda incelemede bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bölgenin ihtiyaçlarının karşılanması noktasın çalışmaların devam edeceğini belirtti. Başkan Ekinci, ‘’Buhara, Halepli bahçe mahallemizin çevre mahalle insanlarının istifade edeceği 6 tane okulun inşaatı devam ediyor. Hemen yanından Belediyemizin inşa ettiği Gençlik ve Kültür Merkezimiz yükseliyor. Kısa bir süre içerisinde İnşallah açılışını yapmış olacağız. Dolayısı ile burada halkın ihtiyaçları var yeni yollar açılması konusunda. Yeniden yerin belirlenmesi ile ilgili bir çalışma yapılıyor sizlerin de gördüğü gibi ekiplerimiz burada. Şantiye alanına dönüşen mahallede ekiplerimiz yol çalışmalarını yapıyorlar. Kısa bir süre içerisinde bu yol çalışmalarının bitiminde inşaatlarımızda bitmiş olacak. Buradaki mahalleli vatandaşlarımızın ve özellik ile çocuklarının eğitim görecekleri alanı da onlara kazandırmış olacağız. Okul dışında kalan zamanlarında da Eyyübiye Belediyesinin inşa ettiği Gençlik ve Kültür Merkezinde kaliteli vakit geçirecekler.” İfadelerini kullandı.

Bu haber 589 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum