Reklam
Reklam

Başkan Demirkol'dan Salon Sporlarına Büyük Destek

Başkan Fevzi Demirkol’un da tribünlerden izlediği Voleybol ve Basketbol müsabakalarında Haliliye Belediyespor rakiplerinin mağlup etmeyi başardı.

Başkan Demirkol'dan Salon Sporlarına Büyük Destek
Editör: Urfa Haber 63
20 Kasım 2016 - 16:16

Haliliye Belediyespor’un 2 Lig’de mücadele eden Voleybol takımı ve Bölgesel Lig’de mücadele eden Basketbol takımı galibiyet serisini sürdürüyor. Başkan Fevzi Demirkol’un da tribünlerden izlediği Voleybol ve Basketbol müsabakalarında Haliliye Belediyespor rakiplerinin mağlup etmeyi başardı.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol sporun ve sporcunun yanında olmaya devam ediyor. Futbol dışında salon sporlarının tamamında yer alan Haliliye Belediyespor, tüm branşlarda da başarı üstüne başarı elde ediyor.  Haliliye Belediyespor Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligi 5’nci Grup’ta Kızıltepe Eğitimspor ile karşılaştı. GAP Arena Spor Salonu’nda dün saat 15.00’de başlayan karşılaşmayı Haliliye Belediyespor Voleybol Takımı 3-0 kazandı. Ligde 6'da 6 yapan Haliliye Belediyespor Voleybol Takımı puanını 18’e çıkararak liderliğini sürdürdü. 

GAP Arena Spor Salonu’nda dün saat 17.00’de başlayan ikinci mücadelede ise bu sezon yeni kurulan Haliliye Belediyesi Basketbol takımı Titan Gençlik Spor ile karşılaştı.  Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nin ikinci maçına çıkan Haliliye Belediyespor, baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmadan 78-61 galip tamamladı. Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde 11. Grupta mücadele eden Haliliye Belediyespor Basketbol takımı ikinci maçından da galip ayrıldı.

BAŞKAN DEMİRKOL: BİZİ DAHA İYİ GÜNLER BEKLİYOR

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Belediye Meclis Üyeleri Emir Elden ve Mehmet Toprak her iki karşılaşmayı da tribünlerden takip etti. Maç sonu sporcuları tebrik eden Başkan Demirkol, sporculara her zaman destek olacaklarının sözünü verdi. Gençlerin spor yapmasını ve Haliliye Belediyespor takımlarına katılmalarını isteyen Başkan Demirkol, maç sonu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Biz Haliliye Belediyesi olarak kurulduğumuz günden itibaren futbol dışında salon sporlarının tamamında gençlerimizin sporla tanışmasını ayrıca sağlıklı bir nesil oluşması için salon sporlarının Tümünde Haliliye Belediyesi olarak faaliyet göstermekteyiz. Bugün voleybol takımımız altıncı maçında altıncı galibiyetini aldı. Ben voleybol takımızı tebrik ediyorum. Yine basketbol takımımızda Hatay Titan takımını 78-61 gibi bir skorla yenerek iki maçta iki galibiyet aldı. Bu galibiyeti bize hediye eden basketbol takımımıza ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan gençlerimize seyircilerimize teşekkür ediyorum. Bu seyircilerimizin coşkusu bu gençlerimizin inancı oldukça inşallah daha birçok galibiyetler alacağız. Ben seyircilerimize teşekkür ediyorum. Basketbolcularımıza teşekkür ediyorum. Haliliye adına Şanlıurfa adına sporda bizi daha iyi günlerin beklediğini ümit ediyorum.”

Bu haber 566 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum