Reklam
Reklam

Demirkol'a Kadınlardan Teşekkür Ziyareti

AK Parti İl Kadın Kolları teşkilatı üyeleri, makamında ziyaret ettikleri Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a kadın başkan yardımcısı atadığı için teşekkür etti.

Demirkol'a Kadınlardan Teşekkür Ziyareti
Editör: Urfa Haber 63
20 Ocak 2016 - 12:32

AK Parti İl Kadın Kolları teşkilatı üyeleri, makamında ziyaret ettikleri Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a kadın başkan yardımcısı atadığı için teşekkür etti.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı ve Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Aysel Göncü, AK Parti İl Kadın Kolları teşkilat üyeleri, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Bahattin Yıldız ve Cemil Çadak, Başkan Fevzi Demirkol’u makamında ziyaret etti. Belediye çalışmalarıyla ilgili teşkilat üyelerine bilgiler aktaran Başkan Demirkol, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. Teşkilat üyeleri de, Kadın Kolları İl Başkanı Aysel Göncü’nün Haliliye Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesinden dolayı Başkan Demirkol’a teşekkür etti.

BAŞKAN DEMİRKOL: HALİLİYE BELEDİYESİ OLARKA DUA ALMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK

Kadınların geçmişten bugüne devlet yönetiminde yer aldığının altını çizen Başkan Fevzi Demirkol, kadın başkan yardımcısının ulaşamadıkları evlere ulaşacağını söyledi. Haliliye Belediyesi olarak dua almak için yola çıkmış bir belediye olduklarını söyleyen Başkan Demirkol, konuşmasında şunları kaydetti:

“AK Parti İl Kadın Kolları bizi ziyarete geldiler. Teşriflerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Kadınlarımızın hem milli mücadelede, hem İslam tarihinde, hem de İslam öncesi Türk toplumunda ayrı bir yeri vardır. Kadın evdeştir, hünkarın yanındadır, divana katılır ve devlet yönetimine katılır. Bizde bu anlayışımızı bir kez daha sergilemek adına kadınlarımızın yöneticiliğiyle, bizim ulaşmakta zorluk çektiğimiz veya zaman darlığı nedeniyle fırsat bulamadığımız sahalarda, kadın başkan yardımcılarımız ve kadın yöneticilerimiz bizim ulaşamadığımız evlere gece gündüz ulaşacaklar. Haliliye Belediyesi olarak biz dua almak için yola çıkmış bir belediyeyiz. Bu duayı geçmişte seçim zamanlarında oy olarak, belediyelerimizin çalışmalarını anlatılmasında dilimiz olarak ve ayrıca almış oldukları duayı bizimde istifademizde sunacak şekilde çalışmalar yaptılar. Ben tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum.”

Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Aysel Göncü ise kendisine bu görevi layık gören Başkan Demirkol’a teşekkür ederek, “Ben bu güzel göreve beni öneren bakanımıza, il başkanımıza ve beni bu göreve layık gören belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Beni yalnız bırakmayan teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bu haber 1099 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum