Reklam
Reklam

ŞANDER 2014 Yılının En İyilerini Seçti

Ankara Şanlıurfalılar Derneği ŞANDER her yıl olduğu gibi bu yılda 2014 yılının enlerini seçti.

ŞANDER 2014 Yılının En İyilerini Seçti
Editör: Urfa Haber 63
19 Ekim 2015 - 08:22

Ankara Şanlıurfalılar Derneği ŞANDER her yıl olduğu gibi bu yılda 2014 yılının enlerini seçti.

 

ŞANDER Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Nimetoğlu’nun konuyla ilgili yaptığı açıklamada;

 

“Yönetim Kurulumuzun 16.10.2015 tarihinde yaptığı toplantısında; hemşehrilerimiz ve Dernek üyelerimizin teklifi üzerine her yıl seçmiş olduğumuz geleneksel yılın enlerinde, 2014 yılının Valisi, Belediye Başkanı, Bürokratı, İşadamları ve Sanatçısı seçilmiştir.

 

İlimize Vali olarak atandığı günden beri kendisini bir Şanlıurfalı gibi gören, hizmet aşkıyla dolu ve sevecen tavırlarıyla Urfamızın sempatisini kazanan “Şanlıurfa Valisi Sayın İzzettin Küçük 2014 Yılının Valisi” seçilmiştir.

 

Şanlıurfa’mızın Büyükşehir Belediyesi olmasıyla kurulan en büyük ilçe olan Eyyubiye Belediye Başkanı seçilen ve göreve geldiği günden bugüne kadar kültür varlıklarıyla ilçemizi  bir marka ilçe  yapma uğraşında olan Şanlıurfa sevdalısı “Eyyubiye Belediye Başkanı Sayın Mehmet Ekinci 2014 Yılının Belediye Başkanı” seçilmiştir.

 

Kendisine tevdi edilen her kademedeki görevleri bu güne kadar layıkıyla yürüten ve Başkent Ankara’da her konuda  Şanlıurfalılara kapısını açanen erjisi, bilgisi ve görgüsüyle öne çıkan İstanbul Vali Yardımcılığına atanan “Ankara Vali Yardımcısı Sayın Mehmet Ali ULUTAŞ 2014 Yılının Bürokratı” seçilmiştir.

 

Ülke ve Şanlıurfamızın ekonomisine yapmış olduğu katma değer ile gerek burs kampanyamızda gerekse bütün etkinliklerimizde bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan maddi ve manevi desteklerini Derneğimizden esirgemeyen iş adamlarımızdan “Sayın Halil Bağıban 2014 yılının İş Adamı” seçilmiştir.

 

Eğitime damgasını vuran ve son zamanlarda Şanlıurfasporun başarılarına büyük katkı sağlayan, hem asaletiyle hem de beyefendi kişiliğiyle hayırsever iş adamı “Sayın Fethi Şimşek 2014 Yılının Eğitim ve Spor Adamı” seçilmiştir.

 

Yetiştirdiği sanatçılar, derlemeleri ve besteleriyle Türk Halk Müziğine damga vuran Şanlıurfamızınsıra gecelerinin değişmez sevilen, genç, dinamik ve pozitif sanatçısı“Sayın Sedat Koç 2014 Yılının Sanatçısı” seçilmiştir.

 

Peygamberler Şehri Şanlıurfamıza her kademede hizmet veren seçilmiş, atanmış, vali, bürokrat, işadamı memur, işçi,tüm çalışan ve sanatçılara ŞANDER olarak şükranlarımızı sunar başarılarının devamını dileriz.

 

Bu haber 977 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum