Reklam
Reklam

Urfalılara yüzde on indirim

ŞANDER Özel Kudret International Hospital İle Yaptığı Anlaşmayla Üyelerine ve Şanlıurfalılara Hastane Hizmetlerinde %10 İndirim Sağladı.

Urfalılara yüzde on indirim
Editör: Urfa Haber 63
25 Ekim 2014 - 07:15

ŞANDER Özel Kudret International Hospital İle Yaptığı Anlaşmayla Üyelerine ve Şanlıurfalılara Hastane Hizmetlerinde %10 İndirim Sağladı.

ŞANDER Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut NİMETOĞLU’nun Konuyla ile ilgili yapmış olduğu açıklamada; Derneğimiz sağlık sektöründe yer alan iş adamlarımızın Üyelerimize ve hemşerilerimize verdikleri hizmetlerde birer pozitif ayrımcılık tanınması için girişimlerde bulunmaktadır.

Yönetim Kurulumuz sağlık sektöründe faaliyet gösteren Hemşeri ziyaretleri gerçekleştirmektedir.

Bu doğrultuda; Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut NİMETOĞLU, Yönetim Kurulu Üyeleri M. Zeki ÇAVUŞOĞLU ve Osman Remzi KARAKAŞ, hayırsever iş adamı Urfa sevdalısı “Kudret International Hospital” Yönetim Kurulu Başkanı hemşerimiz Sayın Sedar BAHADIR’ı ziyaret ettiklerini belirtti.

Başkan NİMETOĞLU, Sayın BAHADIR’a ŞANDER’in ihtiyaç sahibi başarılı üniversite öğrencilerine verdikleri bursları,yaptıkları etkinlikleri, projeye faaliyetleri anlatmıştır.

Kendilerini sevgi muhabbet ile karşılayan Sayın BAHADIR ŞANDER ile yapmış olduğu anlaşma ile bundan sonra Urfalı kimliğini gösteren üyelerine ve hemşerilerimize hastane hizmetlerinde %10 indirim yapma sözünü verdiğini belirtti.

Ayrıca Urfalıların her zaman her konuda yanında olacağını belirten BAHADIR’ın yönetim kurulu olarak kendilerini çok mutlu kıldığını açıkladı.

ŞANDER olarak, Sayın Serdar BAHADIR’a çalışma ve özel hayatında başarılar diler, Dernek olarak her zaman yanında olacağımızı belirtir kendilerine teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

Bu haber 1110 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum