Reklam
Reklam

ŞANDER'e anlamlı ziyaret

ŞANDER’e Şanlıurfa Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin BEYAZGÜL’den Anlamlı Ziyaret

ŞANDER'e anlamlı ziyaret
Editör: Urfa Haber 63
20 Şubat 2015 - 09:19

ŞANDER’e Şanlıurfa Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin BEYAZGÜL’den Anlamlı Ziyaret

Ankara’ya bir dizi görüşmeler de bulunmak üzere gelen, Adalet ve kalkınma Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin BEYAZGÜL yoğun olmasına rağmen Ankara Şanlıurfalılar Derneğini (ŞANDER) ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu bu ziyaretten dolayı, gurbette Sayın BEYAZGÜL’den hem pozitif enerji hem de Şanlıurfa havası almaları nedeniyle duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.

ŞANDER Başkanı Mahmut NİMETOĞLU Ankara da Şanlıurfa’mızı layıkıyla temsil etme gayretinde olan sivil toplum kuruluşu olduklarını vurgulayarak Dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ayrıca Ankara da yeni seçilen AKP Şanlıurfa İl Başkanı tarafından hatırlanarak Dernek Merkezinde ziyaretlerinin kendilerini bahtiyar kıldığını belirtti.

Başkan NİMETOĞLU, Sayın BEYAZGÜL’ün İl Başkanı Seçilmesinden dolayı, Noterler Birliği Başkan Vekili olan hukukçu kimliğiyle, liyakatiyle, dürüstlüğü, pozitif enerjili vicdanlı biri olarak Şanlıurfa siyasetine hareket kazandırarak bir lokomotif görevi yapacağı düşüncesinde olduğunu paylaşarak yeni görevinde başarılar diledi.

AKP Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin BEYAZGÜL yaptığı konuşmalarında siyasi hayatımızda sivil toplum kuruluşlarının önemli bir yeri olduğunu vurguladı. Ayrıca yaklaşan seçimin hem Şanlıurfa’mız hem de Ülkemiz için önem arz ettiğini belirtti. Bu seçimlerden önce iktidarda olan AK Partinin yaptığı icraatlardan bahsetmiştir.

Sayın BEYAZGÜL, bunun yanında ŞANDER’in dar kıt kaynaklarla yaptığı faaliyetlerden dolayı mutlu olduğunu, Dernek merkezinin küçük ve sıcak ortamından pozitif olarak etkilendiğini ancak, en kısa zamanda Dernek Merkezinin Şanlıurfamıza yakışacak daha geniş bir mekana taşınması için gerekli girişimlerde bulunacağı sözünü vermiştir.

ŞANDER olarak ziyaretlerinden dolayı AKP Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin BEYAZGÜL’e teşekkür eder, her zaman yanında olacağımızı belirtir çalışma ve özel hayatında başarılar diler saygılar sunarız.

Bu haber 1543 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum