Reklam
Reklam

Bölge Müdürü Aksu, çalışmaları yerinde inceledi

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi 2. Kısımda yapımına devam edilen alt yapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. OSB Bölge Müdürü Yunus Emre Aksu, çalışmaların olduğu bölgelerde inceleme yaparak, bazı firmalara ziyarette bulundu.

Bölge Müdürü Aksu, çalışmaları yerinde inceledi
Editör: Urfa Haber 63
16 Kasım 2017 - 07:29

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın vermiş olduğu büyük destekle birlikte hızlı bir şekilde çalışmasına başlanılan Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi 2. Kısımdaki alt yapı çalışmaları hız kesmeden devam ederken, buradaki firmaların da takdirini topladı. 2. Kısımda birçok bölgede iş makinelerinin aralıksız sürdürdüğü çalışmalar neticesinde biten yerlerin parke taşı döşeme işlemlerine geçildi.

Yüklenici firmalar tarafından yapılan çalışmaları yerinde gören OSB Bölge Müdürü Yunus Emre Aksu, “Yapılan çalışmalar hızlı bir şekilde sürüyor, sanayicilerimizin beklediği hizmetler yapılmaya devam ediyor. İnşallah kısa zamanda bu çalışmaları bitirip daha güzel bir görünüm kazandırılacaktır.” Dedi.

 Bölgede yapılan incelemeler kapsamında 1. Bölgede bulunan ve geçtiğimiz günlerde depolarında yangın çıkan Külahlı Pamuk ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulunan OSB Bölge Müdürü Yunus Emre Aksu, burada firma sahibi Mehmet Külahlı ile bir araya geldi.

Daha sonra ise, 2. Bölgede bulunan Albirlik Yağ firması Sahibi Sami Çiçek’i fabrikasında ziyaret etti. Çiçek, Bölge Müdürü Aksu ve ekibine yapılan çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti.

Bu haber 725 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum