Reklam
Reklam

Ekinci, "Gençlerimizi Gençlik Merkezlerimize Bekliyoruz"

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Vali İzzettin Küçük Gençlik Merkezindeki kurslara katılan gençlerle bir araya geldi. Başkan Ekinci,” Gençler konusunda ne kadar hassas olduğumuzu herkes biliyor.” dedi.

Ekinci, "Gençlerimizi Gençlik Merkezlerimize Bekliyoruz"
Editör: Urfa Haber 63
19 Ağustos 2017 - 08:08

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve beraberindekiler toplamda 5 kattan oluşan ve içerisinde 200 metrekare spor salonu, duş, soyunma odaları, kütüphane, bilgisayar salonu, geleneksel el sanatları, resim, drama, toplantı salonu, oyun salonu, rehberlik servisi, 9 derslikten oluşan TEOG, YGS hazırlık kursları, konservatuar, ritim, bağlama, gitar, ney, müzik odaları bulunduran Vali İzzettin Küçük Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu. 650 öğrencinin faydalandığı Gençlik merkezindeki Kur’an kursu eğitimi alan gençleri ziyaret eden Başkan Ekinci, Kur’an okumayı öğrenen çocuklarla yakından ilgilendi. Kamuoyunda gençlere verdiği önemle bilinen ve takdir toplayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, gençlerle fırsat bulduğu her an bir araya geliyor. Gençler tarafından sevgi ile karşılanan Başkan Ekinci, gençliğe verdiği önemin meyvelerini de alıyor. Özellikle Gençlik Merkezlerindeki kurslara katılan gençlerin gelişimleri, Eyyübiye Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gençlik Merkezlerinin önemini bir kez daha gün yüzüne çıkarıyor. Vali İzzetin küçük Gençlik Merkezinde Kur’an öğrenen gençler, merkezi ziyaret edenleri de duygulandırdı.

Gençlik Merkezi ziyaretinde açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, gençlere verilmesi gereken öneme dikkat çekti. Gençliğin milli ve manevi duygulara haiz birer gençlik olarak yetişmelerini hedeflediklerini belirten Başkan Ekinci,” Vali İzzettin Küçük Gençlik Merkezimizdeyiz. Gençler konusunda ne kadar hassas olduğumuzu herkes biliyor. Özellikle gençlerin milli ve manevi değerlere haiz birer gençlik olması için çalışmalar yapıyoruz. Bu konuda her kuruma düşen görevler vardır. Bizler de ilçede Gençlik Merkezleri ile gençliğe hitap ediyoruz. Topdağı mahallemizde de Vali İzzettin Küçük adına açmış olduğumuz Gençlik Merkezimizde şuanda 650’e yakın öğrencilerimiz burada öğrenim görmektedir. Çeşitli alanlarda kurslara katılan gençlerimize her türlü eğitim veriliyor. Kur’an’ı Kerim Kurslarımız, Kültür Sanatla ilgili Kurslar, Spor ile ilgili de kurslarımız, sınavlara hazırlık ile ilgili kurslarımız var. . Topdağı Mahallesi ve çevresindeki Şıh Maksut Mahallesi, Hacı Bayram Mahallesi, Yakubiye Mahallesindeki öğrenci kardeşlerimiz ve vatandaşlarımız buralardan faydalanıyorlar. İhtiyaç duyulan her alanda öğretmenlerimiz tarafından verilen eğitim ile çocuklarımızı sokaklardan kurtarmaya çalışıyoruz. Gençlere aynı zamanda değerler eğitimi de veriliyor. Vatanına, milletine aidiyet duygularının yüksek olması noktasında eğitimler de veriliyor. Yine eksik oldukları alanlarla ilgili kurslar da veriliyor. Bazen Kur’an kursu, sınavlara hazırlık için etüt dersleri ile çocuklarımızın kaliteli spor yapmaları için sportif faaliyetler de veriliyor. Dolayısıyla gençlere dokunmaya, insanlara dokunmaya çalışıyoruz. Bu arada 650 genç öğrenci demek 650 aile demek. İnsan odaklı hizmet yürüten bir belediyecilik anlayışı ile bu hizmetlerimizi, diğer mahallelerde ki gibi yapıyoruz. Buraya güvenli bir şekilde ailelerini gönderen ailelere teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Bu haber 491 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum