Reklam
Reklam

Mehmet Yavuz'dan Teşekkür

Şanlıurfa Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz geçtiğimiz gün İstanbul’un Bayrampaşa ilçesinde elim bir trafik kazası geçirip yaralanan 2 yeğeni için telefonla, sosyal medya ve çeşitli yollarla ulaşıp geçmiş olsun diyen herkese teşekkür etti.

Mehmet Yavuz'dan Teşekkür
Editör: Urfa Haber 63
16 Ağustos 2017 - 17:07

Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yavuz sosyal medya hesabı aracılığı ile yaptığı yazılı açıklama da şunları söyledi.

Şanlıurfa Şehit Aileleri Dernek Başkanı Yavuz ;”Geçtigimiz gün İstanbul’un Bayrampaşa ilçesinde iş yerine giderken karşıdan karlıya geçmek isteyen 2 yeğenime aşırı sür’atli bir otomobil çarparak yaraladı.İstanbul Bayrampaşa’da Trafik Kazası Sonucu Yaralanan Yeğenlerim Zeynep ve Dilek Demir İçin Destekleri Esirgemeyen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Valimiz Sayın Abdullah Erin, Tunceli Valimiz ve Belediye Başkanı Sayın Tuncay Sonel, AK Parti Milletvekilimiz Sayın İbrahim Halil Yıldız, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın Mahmut Kaçar, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın Mehmet Ali Cevheri, İstanbul Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Sayın Kemal Memişoğlu ve Koç Üniversitesi Yönetimine ve Çalışanlarına ve Şanlıurfa’dan bizzat bana telefonla sosyal medya aracılığı ile ulaşıp geçmiş olsun dileklerini ileten herkese Can-ı gönülden Teşekkür Ederim.” Diyerek sözlerini tamamladı.

Bu haber 1044 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum