Reklam
Reklam

Gençler Plaj Voleybol Heyecanı Yaşadı

Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği Kardeşlik ve Spor Turnuvaları kapsamında Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü gençlere plaj voleybol heyecanı yaşattı.

Gençler Plaj Voleybol Heyecanı Yaşadı
Editör: Urfa Haber 63
11 Ağustos 2017 - 14:00

Sporun birleştirici, bütünleştirici ve kaynaştırıcı gücü kullanılarak bölge halkının bireysel ve toplumsal gelişiminin sağlanması, sporun yaygınlaştırılması ve spora olan ilginin arttırılmasının hedeflendiği “Kardeşlik ve Spor Turnuvaları” kapsamında Sokak Basketbolu, Bisiklet turu yapılırken denizi olmayan kentte plaj voleybol heyecanı da yaşandı.

11 Nisan Spor Kompleksinde 5 kamyonla getirilen kumla oluşturulan plaj voleybol sahasında yapılan müsabakalar sahil kenarını aratmadı.

Deniz olmayan bir kente yapılan Plaj Voleybol müsabakaları sporcuların yanı sıra vatandaşlarında ilgi odağı oldu.

İKİ SPORCU BİSİKLETİ KAPTI

Plaj Voleyboluyla finallerinin yapıldığı Kardeşlik ve Spor turnuvalarında müsabakalara katılan sporcular iki bisikletten birini kazanmak için çekilişe katıldı.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş’ün, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Daire Başkanlığında Uzman Emrah Atar’ın çektiği iki isim bisikletlerin sahibi olurken dereceye giren sporculara da kupa ve madalyaları verildi.

“KARDEŞLİK VE SPOR TURNUVALARINI DOLU DOLU GEÇİRDİK”

Her geçen gün gençleri yeni bir spor branşıyla buluşturduklarının mutluluğunu yaşadıklarını belirten Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, gençlere sporu sevdirmek ve sporu vazgeçilmez hale getirmek için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Plaj voleybolunun beklentinin de üstünde ilgi gördüğünü Kardeşlik ve Spor turnuvalarını dolu dolu geçirdiklerini sözlerine ekleyen İl Müdürü Keşküş; “Bakanlığımızın düzenlemiş olduğu Kardeşlik ve Spor Turnuvaları kapsamında Şanlıurfa’daki gençlerimizle Sokak Basketbolu oynadık, bisiklet turu yaptık ve son olarak Plaj Voleybolu oynadık. Plaj voleybol sahamız daha önce yoktu 11 Nisan Spor Kompleksimize 5 kamyon kum getirerek bu alanı oluşturduk ve beklentimizin üstünde ilgi gördü sporcularımız ve vatandaşlar plaj voleybolunu sevdi. Müsabakalarda adeta sahil havası yaşandı tüm sporcularımıza, kurum çalışanlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bu haber 1302 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum