Reklam
Reklam

Ali Tandoğan Şanlıurfaspor'da

Şanlııurfaspor’da geçen sezon Denizlispor’u çalıştıran Ali Tandoğan’la prensipte anlaşmaya varıldığını sosyal medya aracılığıyla kamuoyuna duyurdu.

Ali Tandoğan Şanlıurfaspor'da
Editör: Urfa Haber 63
24 Temmuz 2017 - 06:36

TFF 2. Lig'de mücadele edecek olan Şanlıurfaspor'un hocası İsmet Taşdemir, önceki gün takımdan ayrıldığını açıklamıştı. Şanlıurfaspor Kulübü , Denizlispor'un başarısız olduğu için 3 ay önce yolladığı Ali Tandoğan ile anlaşmaya vardı.

Ali Tandoğan

 25 Aralık 1977 Orta saha oyuncusu. Şu anda Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde oynamaktadır.

Futbola Manisa Salihlispor’un alt yapısında 8 yaşındayken başlayan Ali Tandoğan, 17 yaşına kadar amatör olarak futbol oynadı. Ardından Salihlispor ile 2. Lig’de profesyonel olarak futbol oynamaya başladı. 2. Lig’de oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çekmeye başlayan Ali Tandoğan, Denizlispor’a transfer oldu ve beş buçuk yıl bu takımın formasını giydi. Denizlispor ile ikinci ligde şampiyonluk yaşayan Ali, Gençlerbirliği’ne transfer oldu. 2 sezon Gençlerbirliği’nde oynayan Ali Tandoğan, Rıza Çalımbay'ın isteği ile 2005/2006 sezonunun başında Beşiktaş'a transfer oldu. Sağ kanadı etkili kullanabilen futbolcu, isabetli ortaları ve zaman zaman serbest vuruştan attığı gollerle de tanınmaktadır.

Bu haber 779 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum