Reklam
Reklam

Çiftçi: Yeşil Alan Çalışmalarımız Devam Ediyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaköprü'de yapımı süren dere çevre düzenlemesi çalışmalarında sona gelindi.

Çiftçi: Yeşil Alan Çalışmalarımız Devam Ediyor
Editör: Urfa Haber 63
12 Temmuz 2017 - 12:30

Devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi alan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Büyükşehir olarak yeşile büyük önem veriyoruz, suyun olduğu her yerde bir güzellik bir serinlik var" dedi.

Akpınar dere peyzaj çalışması ile  Karaköprü ilçesine daha güzel bir görünüm  kazandıracağını belirten Başkan Çiftçi: "Akpınar dere peyzaj çalışmalarında Karşıyaka Mahallesine söz verdiğimiz gibi güzel bir şelaleye Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı olarak  imzayı atmış bulunuyoruz. Çok az eksiği kaldı. Bu eksiklikleri gerek daire başkanımız ve gerek şube müdürlüğümüz tarafından kısa süre içersinde giderecektir. Su hayattır. Suyun olduğu her yerde bir güzellik bir serinlik var. İnşallah Büyükşehir Belediye Başkanlığı gerek Gap Vadisi projesiyle gerekse Halil-ür Rahman şehir ormanı projesiyle Şanlıurfa'ya yeşil alan, sosyal alanları kazandıracak ve suyu insanlarımızla buluşturacağız. İnsanımız hizmetin en iyisine layık. Şehrimize kazandırmış olduğumuz dere peyzaj çalışmamız  Karaköprü ilçesi  Karşıyaka mahallemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

ÇİFTÇİ: YEŞİL ALAN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak yeni projeleri şehrimize kazandırıyoruz. Ekip ruhu içersinde çalışıyoruz. Vatandaşımızın bu mekanları güzel ve dikkatli  kullanması lazım, çocukların tehlikelere karşı korunması için  korkuluklar yapılıyor ve gerekli tedbirleri alınıyoruz. İnsanların sağlığı, mutluluğu ve  huzuru için çalışıyoruz. Karaköprü günden güne güzelleşiyor, yeni yeşil alanlarla Gap Vadisi projeleri Karaköprü’ye kadar geliyor. Haliliye ilçesi Karaköprü ilçesi bu projelerle toplam 3400 dönüm  yeşil alana kavuşacaktır. Yeni yeşil alanlar şehrimize  apayrı bir  çehre kazandıracak" dedi.

BAŞKAN ÇİFTÇİ GAP VADİSİ 1. ETAPTA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Gap Vadisi 1. Etap Cumhuriyet Tesilerinde incelemelerde bulunan Başkan Çiftçi, piknik yapan vatandaşlarla sohbet edip, talep ve önerilerini dinledi. Yaz mevsiminde Büyükşehrin yapmış olduğu tesisleri mekan olarak seçen vatandaşlar yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Çiftçi’ye teşekkür ettiler.

Bu haber 329 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum