Reklam
Reklam

Zabıta'ya sorumluluk bilinci ve motivasyon eğitimi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı bünyesinde görev yapan zabıta personellerine yönelik 'Görev Sorumluluk Bilinci Ve Motivasyon” konulu eğitim semineri düzenlendi.

Zabıta'ya  sorumluluk bilinci ve motivasyon eğitimi
Editör: Urfa Haber 63
27 Mayıs 2017 - 08:53

Şair Nabi Kültür Merkezinde düzenlenen eğitim seminerine Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdülkadir Açar, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, Zabıta Daire Başkanı Mehmet Burak Küçük, Zabıta Şube Müdürü Hasan Atmaca, Zabıta Güvenlik Şube Müdürü Ahmet Türe, Trafik Zabıta Şube Müdürü Adnan Okan ile Büyükşehir Belediyesi Zabıta personelleri katıldı.

Seminerde konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar, Büyükşehir Belediyesi olarak zabıta birimini önemsediklerini belirterek “Zabıta teşkilatımızda bir takım yenilenmeye gidildi. Araç, teçhizat ve fiziki mekanların iyileştirilmesi yönünde. Yenilenme adına ortaya bir iradenin konulması gerekiyordu biz bunu yaptık.  Zabıta Belediyenin kolluk küvetidir. Sayın Başkanımız nasıl dışarıda Büyükşehir’i temsil ediyorsa Zabıtalarda Sayın Başkanımızı ve Büyükşehir’i temsil ediyor. Bir taraftan bey efendi öbür taraftan delikanlılığın gereği zabıta mesleğinin gereği görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz' dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcı Mehmet Emin Özçınar ise konuşmasında Zabıta Daire Başkanlığı bünyesinde mobil uygulamaya geçeceklerini belirterek “Zabıtanın elini güçlendirmek ve görevini daha iyi bir şekilde yerine getirebilmesi için teknolojiyi kullanacağız. Bundan böyle Kontrol ve denetimlerde yapılan iş ve işlemler tamamı Tablet ile yapılacak. Mobil uygulama daha sağlıklı ve verimli olacaktır" diye konuştu.

Zabıta Daire Başkanı Mehmet Burak Küçük de yaptığı konuşmada Şanlıurfa’nın tertip, düzen ve esenliği için gece gündüz demeden çalıştıklarını anlattı. Görev yaparken hak, hukuk ve adalet ilkeleri doğrultusunda hareket ettiklerini belirten Mehmet Burak Küçük, herkese eşit mesafede olduklarını söyledi.

Bu haber 882 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum