Reklam
Reklam

Şanlıurfaspor'a Moral Ziyareti

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, TFF 1. Ligin 31’nci haftasında Balıkesirspor ile karşılaşacak olan Şanlıurfaspor takımına, maç öncesi moral ziyareti gerçekleştirdi.

Şanlıurfaspor'a Moral Ziyareti
Editör: Urfa Haber 63
02 Mayıs 2017 - 15:08

TFF 1. Lig ekibi Şanlıurfaspor’un, ligin 31’inci haftasında karşılaşacağı kritik Balıkesirspor maçı öncesinde Başkan Fevzi Demirkol, şanlı takımın tesisteki antrenmanına katıldı. Belediye Meclis üyeleri Erdal Deniz, Hasan Kaya ve Mahmut Saatçi’nin de katıldığı ziyarette Başkan Demirkol’u, Kulüp Başkanı Emin Yetim, Kulüp Basın Sözcüsü Mehmet Büyükfırat ve Teknik Direktör Ogün Temizkanoğlu karşıladı. Kulüp başkanlığına getirilen Yetim’e ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulunan Başkan Demirkol, kritik maçla ilgili sporcularla da görüştü. Sporculara başarılar dileyen Başkan Demirkol, kritik Balıkesirspor maçında, tüm Şanlıurfa halkının GAP Arena’da olması gerektiğini vurguladı. Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesinin mehter takımı Mehteran-ı Haliliye’nin de stattaki yerini alacağını söyledi. Başkan Demirkol, antrenman sonrasında sporculara ve teknik heyete tatlı ikramında bulundu.

 “ŞANLIURFASPOR’UMUZDAN GALİBİYET BEKLİYORUZ”

Başkan Demirkol, Şanlıurfaspor’a yaptığı moral ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada ise şunları kaydetti:

“Şanlıurfasporumuzda, bir başkan değişikliği oldu. Yeni başkanımız Sayın Emin Yetim beyefendiye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Şanlıurfaspor’a daha önce başkan olarak hizmet eden İsmail Bağıban ve onun şahsında Şanlıurfaspor’da şuana kadar yöneticilik yapmış tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Fahri Başkanımız Sayın Mehmet Ekinci il dışında olduğundan bugün birlikte olmadık ama daha sonrasında birlikte olacağız. Bizim Şanlıurfaspor’un daha önceki zamanlarda futbolcularımızın motivasyonu açısından Bolu’daki kampını ziyaret ettik. Geçen yıl içerisinde Antalya’daki kampı da ziyaret ederek, yöneticilerimizle bir araya geldik. Yarınki kritik maçta Şanlıurfaspor’dan galibiyet bekliyoruz. Yöneticilerimize de her zaman olduğu gibi yanlarında olduğumuzu ifade ettik. Biz geçen yıllarda da, bu yılda Şanlıurfaspor’a elimizden gelen desteği sağladık. Bu bağlamda yarınki maçtan inşallah yüzü gülen taraf Şanlıurfaspor olacak. Şanlıurfaspor şehrimizin takımı, Şanlıurfa’nın tanıtımına olumlu katkıları olan takımımız. Şanlıurfaspor’un bulunduğu yeri koruması, daha üst lige çıkması için de elimizden gelen gayreti esirgemeyeceğiz.

Kulüp Başkanı Emin Yetim de, Başkan Demirkol’a yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Başkan Demirkol, oyuncular, teknik heyet ve yöneticilerle görüştükten sonra tesisten ayrıldı.

Bu haber 1360 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum