Reklam
Reklam

Şanlıurfa'da park halındaki 4 araç kundaklandı

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde aynı sokakta park halinde bulunan 4 araç, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce gece saatlerinde kundaklandı.

Şanlıurfa'da park halındaki 4 araç kundaklandı
Editör: Urfa Haber 63
27 Nisan 2017 - 08:19

Olay Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesine bağlı Veysel Karanı Mahallesi 477 sokakta meydana geldi.Alınan bilgilere göre aynı sokakta park halinde olan 4 otomobil, gece saat 04.30 sıralarında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yakılarak kundaklandı. Sokaktaki araçların yandığını fark eden vatandaşlardan biri, bağırıp balkon demirlerine sopayla vurarak sokakta oturan vatandaşları uyandırmaya çalıştı. Gürültü üzerine uyanan vatandaşlar, sokaktaki 4 aracın yandığını gördü. Vatandaşlar ve olay yerine giden itfaiye tarafından müdahale edilen araçlar kısa sürede söndürüldü. Müdahale sonucu söndürülen araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Yanan Araç sahipleri ise Dedaş'I suçladı. " Hafta sonundan beri sokak elektrikleri kesik defalarca DEDAŞ'a bildirdik fakat aydınlatma yapılmada, bu gece araçlarımız kundaklandı. DEDAŞ gelip sabah aydınlatmaları yapmaya başladı. en büyük ihmal dedaş'ta var sokaklar karanlıktaydı"dedi.

Araçların üzerinde ve çevrede inceleme yapan polis ekipleri, şahıs ya da şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Bu haber 3236 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum