Reklam
Reklam

Gelin Takıları Taşıyamadı

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Dernek Başkanı Tahir Gülebek Gazeteci kızı Ayşe Gülebak'ı yapılan muhteşem bir düğünle evlendirdi.

Gelin Takıları Taşıyamadı
Editör: Urfa Haber 63
27 Nisan 2017 - 06:46

Çamlık Düğün salonunda yapılan muhteşem düğüne, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Cumhuriyet Başsavcısı  Uğurhan Kuş, Şanlıurfa Büyükşehir belediye Başkan vekili Nihat Kılıç, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti milletvekilleri Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Mehmet Ali Cevheri, Karaköprü belediye Başkanı Metin Baydilli, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Cuma Ağaç, Gazeteciler, siyasetçiler, bürokratların yanı sıra yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda davetli katıldı.

Akşam saatlerinde başlayan düğün töreni Genç çiftin salona gelmesiyle başladı. salona gelen Damat Bahattin Çelik ve Ayşe Gülebak, meşale ve konfetilerle karşılandı.

Gazeteci Gelin Ayşe Gülebak ile mimar Bahattin Çelik'İn Nikahlarını Karaköprü belediye Başkanı Metin Baydilli kıydı.  Gelin ve damadın Şahitliklerini AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Cumhuriyet Başsavcısı  Uğurhan Kuş, Şanlıurfa Büyükşehir belediye Başkan vekili Nihat Kılıç, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci yaptı. Nikah cüzdanını Şanlıurfa Valisi Azim Güngör Tuna geline verdi.

Nikah törenin ardından ilk dans için sahneye çıkan Çifte dolar atma yarışı başladı. Düğün törenine gelen çok sayıda misafir, yanlarında getirdikleri dolar banknotları ceplerinden çıkararak gelin ve damadın üzerine saçmaya başladılar. Yere saçılan dolarlar, görevliler tarafından yerden avuçlanarak toplandı.

Misafirlere yöresel yemek zerde ve kuzu içi pilav ikram edildi. Davetliler Gelin ve damada Altın ve Türk parası taktılar taktı, geline ise çok yüklü miktarda altın takı takıldı. düğün Urfa sıra geçişi ekibinin bir birinden güzel türkülerle son buldu.

Mutlu günlerinde yanlız bırakmayan dostlarına teşekkür eden baba Tahir Gülebak: " Düğünümüze gelen ve bizleri onurlandıran misafirlerimiz, akrabalarımıza ev dostlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.  

Bu haber 4096 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum