Reklam
Reklam

TBMM Başkan Vekili Aydın, 16 Nisan Milattır

Şanlıurfa'da verdiği konferansta ”Yeni Cumhurbaşkanlığı Sistemi“ni anlatan TBMM Başkan Vekili AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın:

TBMM Başkan Vekili Aydın, 16 Nisan Milattır
Editör: Urfa Haber 63
29 Mart 2017 - 16:31

Birlik Vakfı Şanlıurfa Şubesi ve Genç Birlik Şanlıurfa Şubesinin yürüttüğü Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin katkısıyla GAPTEM Konferans salonunda düzenlenen konferansta TBMM Başkan  Vekili AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet  Aydın’ın konuşmacı olarak katılırken Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise moderatör olarak katıldı.

ASLOLAN MİLLETTİR

Yeni sitemle yürütmenin çift başlı olmaması için desteklediklerini belirten Başkan Vekili Ahmet Aydın: " Aslolan millettir. Düşman okları bakın nereyi gösteriyor" diyerek milletin iradesinin her zaman darbelerle durdurulmaya çalışıldığını sözlerine ekledi.

MİLLET KENDİSİNE OY VERECEK

Zalime kafa tutan bir ülke durumuna gelen Türkiye'nin durdurulmasını isteyenlere karşın 16 Nisan'da güçlü Türkiye için oy kullanılmasını isteyen TBMM Başkan  Vekili Ahmet Aydın: "16 Nisan'da herkes kendisine oy kullanacak. Herkes kendisine oy verecek. Çocuklarına oy verecek. Geleceklerine oy verecekler. Nasıl Bir Türkiye istiyorsunuz? Eski Türkiye mi yeni Türkiye mi? Krizlerin olduğu, darbelerin olduğu, insanların inançlarını rahatça yaşayamadığı, özgürce düşünemediği, konuşamadığı eski Türkiye mi? Yeni, büyük, güçlü, herkesin inancını yaşadığı, dünyanın en büyük projelerini yapan, dünya 5'ten büyüktür diyen, zalime kafa tutan, Yeni Türkiye mi?" diye sordu.

16 NİSAN MİLATTIR

16 Nisan halk oylamasının önemli bir viraj olduğunu belirten Başkan Vekili Aydın: "Tam bağımsız olma yolunda önemli bir milattır. Ama istikrarla mümkündür. Eğer istikrar olmazsa ne istiklalden bahsedebilirsiniz ne de istikbalden bahsedebilirsiniz. Geleceğimizin aydınlık olmasını istiyorsak, güçlü bir ülke olarak yolumuza devam etmek istiyorsak, artık koalisyon devrine son veren, siyasi ve ekonomik krizlerin olmadığı, artık Cumhurbaşkanları ve Başbakanların arasında çatışmaların olmayacağı Yeni Türkiye'nin kapılarını sona kadar açmak durumundayız" dedi.

ÇİFTÇİ, YETKİ DE SÖZ DE MİLLETİNDİR

Anayasa değişikliğinin TBMM'de partiler tarafından oluşturulan komisyonlarca hazırlandığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi: "TBMM'de temsilcilerimiz yıllardır beklenen bu değişimi onaylayıp yetki söz milletindir diyerek 16 Nisan'da tercihi halka bıraktılar. 16 Nisan bir umut, ışık ve Yeni Türkiye'ye uyanma günü olacağını ilan ettiler. Başkan Vekili Sayın Ahmet Aydın şahsında bu yasanın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" diyerek Birlik Vakfı Şanlıurfa Şubesinin yeni yönetimine ve çalışmalarına başarılar diledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin katkılarından dolayı teşekkür eden Birlik Vakfı Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Halil Kızılelma, Birlik Vakfı Şanlıurfa Şubesinin çalışmalarını anlattı.

Konferans sonunda Başkan Vekili Ahmet Aydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi dinleyicilerin sorularını cevapladı. Konferansa Şanlıurfa Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Harran Üniversitesi Rektörü, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

Bu haber 693 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum