Reklam
Reklam

İstanbul'dan Obezite Ameliyatı Olmaya Şanlıurfa'ya Geldiler

İki Kuzen İstanbul’dan Obezite Ameliyatı İçin Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesine Geldiler.

İstanbul'dan Obezite Ameliyatı Olmaya Şanlıurfa'ya Geldiler
Editör: Urfa Haber 63
29 Mart 2017 - 07:20

Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Balıklıgöl Devlet Hastanesinde başarılı bir operasyon gerçekleşti.

İstanbul'da yaşayan iki kuzen Obezite Cerrahisi Tüp mide – Mide küçültme (Sleevegastrektomi) ameliyatını detaylı bir şekilde araştıran hastalar Şanlıurfa'da Ameliyat olan hastaların memnun kaldıklarını, ameliyat sonrası geri dönüşümlerin olumlu yönde olduğu ve üstelik bu ameliyatın hastanemizde ücretsiz olduğunu duydukları için hastanemizde ameliyat olmaya karar verdiler.

Balıklıgöl Devlet Hastanesi genel cerrahi uzmanı Uzm.Dr. Volkan Temi ve Uzm. Dr. Hasan Elkan tarafından iki kuzenin ameliyatları başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.  Uzman doktorlarımız ObeziteCerrahisi Tüp mide – Mide küçültme (Sleevegastrektomi) ameliyatı için farklı şehirlerden hastanemize gelen hastaların olduğunu ve ameliyatlarının başarılı geçtiğini belirterek hastalarımızın gayet memnun kaldıklarını söylediler.

Temi; “Şuana kadar 32 hastayı ameliyat yaptık. Bu çok büyük ancak yüz güldürücü bir operasyondur. Hastalarımızdan çok güzel geri dönüşler aldık. Şuana kadar her hangi bir sıkıntı yaşamadık. Burada yaptığımız işlem midenin yüzde 80’nini alıyoruz ve tüp şeklinde bırakıyoruz. Böylece hastalarımız daha az yiyerek kilo vermiş oluyorlar” ifadelerini kullandı.

Bu haber 942 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum