Reklam
Reklam

Ekinci, plastik imalatçılarına Cumhurbaşkanlığı sistemini anlattı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, seçim çalışmaları kapsamında Plastik İmalatçılar Kooperatifi üyelerine, Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi'nin faydalarını anlattı.

Ekinci, plastik imalatçılarına Cumhurbaşkanlığı sistemini anlattı
Editör: Urfa Haber 63
25 Mart 2017 - 05:44

16 nisan'da yapılacak olan seçimler öncesi durak durak demeden çalışmalarına devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, vatandaşlara Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı sistemi'nin faydalarını anlatmayı sürdürüyor. Ak Parti Eyyübiye İlçe Teşkilatıyla birlikte, S.S. Şanlıurfa Plastik İmalatçılar İhtisas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığında üyelerle bir araya geldi. Kooperatif üyelerine, Cumhurbaşkanlığı Sistemi'nin faydalarını anlatan ve 'Evet' denilmesi halinde esnaf ve yatırımcıların önünün açılacağını, yatırımcının daha rahat ortamlarda yatırım yapabileceğini aktaran Başkan Ekinci'ye, esnaf ve vatandaşlar da destek verdi. Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demribaş  ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı toplantıda konuşan Başkan Ekinci," Daha Güçlü bir Türkiye İçin' 'Evet'in önemine vurgu yaptı.

Başkan Ekinci konuşmasında şunları söyledi;"16 Nisan'da biliyorsunuz referandum var, halk oylaması var ve tabi böyle bir anayasa değişikliğine neden ihtiyaç duyacak olur isek değişik sektörler ile ilgili talepler vardır. Yapılması gerekenker vardı ama madem siz burada üreticisiniz , sanayicisiniz, esnafsınız bundan hareketle bir şeyler söylemek istiyorum. Şimdi insanlar artık önünü görmek istiyor. İnsanlar bu kriz ortamının aşılmasını istiyor, insanlar artık güven ortamının sağlanmasını istiyor iyi bir şekilde. Tabi bunların sağlanması için Ülke olarak alınması gereken tedbirler vardır ve bunların bir kısmı da anayasa değişikliği şeklinde alınacak. 16 Nisan'da güçlü bir şekilde evet çıktığı zaman ekonomik anlamda da bir gelişme olacak artık yatırımcı yada yatırım yapma imkanı olan bir çok insan güven ortamı oluştuğu için her hangi bir kaos ortamı görülmediği için, bu birikimlerini de yatırıma dönüştüreceklerdir. Bu da bir şekilde hareket getirecek. Ülke artık siyasi istikrara kavuşacağı için burada girişimcilerin önünü açacak desteklerde de bulunacak, dışarıdaki Ülkelerde işte bu kadar Türkiye ile uğraşıldığı halde evet çıktığını gördükleri zaman geri çekileceklerdir, ve rahat bırakacaklardır. Ülke çok hızlı bir şekilde yol alacaktır. Dolayısı ile bu olay artık parti olma meselesinden çıkmış. Bu Ülkede yaşayan her bir ferdin sorunu haline gelmiştir ve bu Ülke'de yaşayan her bir ferdinde geleceği için , Ülkenin istikrarı için eveti vermesi gerekiyor. Vermeyenleri de ikna etmesi gerekiyor. 17- 25 Aralık  süreci ile ilgili bir barikat kuruyorlar.Ülke tam ayağı kalkıyor, ülke hızlı bir şekilde yoluna koyulduğunda parti kapatma meselesi oluyor, bir şekilde bunlar oluyor. Bu anayasa değişikliği ile artık hızlı bir şekilde hızlanacak bu ülke. Sizler esnafsınız sizler alın teriniz ile evlerinize helal lokma götürüyorsunuz. Bir şey üretmediğiniz zaman yada bir şey ürettiğinizde pazarlayamadığınız zaman siz eve dönerkende tabiki sıkıntılı dönüyorsunuz. bunun sebep de güven ortamı ile ilgili problemdir. onun için 16 Nisan'da güçlü bir şekilde 'Evet' çıktığında tüm bu sorunların da üstesinden gelinmiş olacaktır. "

Bu haber 922 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum