Reklam
Reklam

Esenler Belediyesinden Suruç'a Kardeşlik Köprüsü

Esenler Belediyesinin, Suruç Belediyesi ile oluşturduğu “ Kardeşlik Köprüsü “ kapsamında Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere geçtiğimiz günlerde gönderdiği kırtasiye malzemeleri, eğitim materyalleri, halı dokuma tezgâhları ve çocuk parkları için oyun gruplarından oluşan bir TIR dolusu yardım malzemesi ilçeye ulaştı.

Esenler Belediyesinden Suruç'a Kardeşlik Köprüsü
Editör: Urfa Haber 63
21 Şubat 2017 - 08:20

Suruç'taki okulların ihtiyacını karşılayacak bilgisayar, masa, sandalye, yazı tahtası, kitap, defter gibi çeşitli kırtasiye malzemeleri, iş geliştirme kursuları için eğitim materyalleri, bölgenin en büyük geçim kaynaklarından birisi olan halı dokumacılığı için halı dokuma tezgâhları, çocuk parkları için oyun grupları başta olmak üzere farklı ürünlerden oluşan bir TIR dolusu yardım malzemesi, ilçeye ulaştı.

Belediye yetkilileri tarafından karşılanan yardım Tırındaki malzemeler belirlenecek olan ihtiyaç sahibi okullara, Suruç Belediyesi tarafından dağıtılacak olup, ilçenin Sosyal Belediyecilik çalışmaları ve projelerinde kullanılacak.

Yardım malzemesinin ilçeye ulaşması ile alakalı bir açıklama yapan Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu şunları söyledi  “ Esenler Belediyesi ile Kardeşlik Köprüsü oluşturmuş bulunmaktayız. Bu kapsamda Sayın Başkanla yapmış olduğumuz görüşmelerde ve kendilerinin ilçemize yapmış olduğu ziyaret sırasında bir takım malzeme yardımına ihtiyaç duyulduğu ortaya çıktı. Bizler Suruç Belediyesi olarak elimizdeki tüm imkânların ilçemiz halkına hizmet olarak kullanılması için seferber olmuş durumdayız. Bizim için belediyecilik sadece alt yapı ve temizlik hizmetleri ile sınırlı değil, bunun için Sosyal Belediyeciliğe de son derece önem veriyoruz. Bunların başında kadına yönelik projeler, Eğitim, Sosyal ve Kültürel projeler yer almakta. Yapacağımız tüm bu projelerle alakalı tam bu noktada Esenler Belediyemiz bu açığı kapatarak bir Tır dolusu yardım göndererek bu noktada ki eksikliği giderdi. Bu konuda bizlere büyük destek vererek Esenlerden Suruç’a Gönül köprüsü oluşturan, Kardeşlik Köprüsü oluşturan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’ya ve Esenler halkına yardımlarından hassasiyetlerinden dolayı ilçem adına şükranlarımı sunuyorum dedi.

SİNANOĞLU “ 2017 YILI SURUÇ’TA HİZMET YILI OLACAK “

İlçede alt yapıdan üst yapıya, temizlik ve çevre düzenlemesi anlamında büyük hizmetler yaptıklarını belirten Başkan Vekili Sinanoğlu “ İnşallah 2017 yılının Suruç’ta hem Belediyecilik anlamında hemde Sosyal Belediyecilik anlamında hizmet yılı olacağını söyledi.”…

GÖKSU: ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Esenler Belediye Başkanı Göksu, " Bölge insanımızın huzuru ve mutluluğu için her türlü desteği vermeye hazırız ve elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın diyerek, iki belediye arasında özellikle kültürel faaliyetler konusunda işbirliği yapacaklarını da söyledi.

Bir süre önce Suruç'u ziyaret eden Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, ilçe yöneticileri ve vatandaşların talepleri doğrultusunda Esenler’den Suruç'a  kardeslik köprüsü kuracak bir yardımlaşma çalışması başlatacaklarının sözünü vermişti.

Bu haber 780 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum