Reklam
Reklam

Karaköprü Belediyespor Namağlup Şampiyon Oldu

2016-2017 Futbol Sezonunu namağlup şampiyon olan bitiren Karaköprü Belediyespor U-17 takımı, şampiyonluk kupasını Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat’ın elinden aldı.

Karaköprü Belediyespor Namağlup Şampiyon Oldu
Editör: Urfa Haber 63
02 Şubat 2017 - 14:10

2016-2017 Futbol sezonu U-17 Ligi sona erdi. Lider Karaköprü Belediyespor, Faruk Çelik Spor Kompleksinde ağırladığı Ceylanpınar Tigemspor’u  8-1 gibi farklı bir skorla yenerek grubunu namağlup şampiyon olarak bitirdi.

Karaköprü Belediyespor U17 takımı aldığı bu galibiyetle puanını 42’e çıkararak ligi namağlup şampiyon bitirerek Şanlıurfa’yı bölgede temsil etme hakkı kazandı.

Ligi namağlup şampiyon bitiren Karaköprü Belediyespor U17 takımı, şampiyonluk kupasını Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat’ın elinden aldı.

Faruk Çelik Spor Kompleksinde düzenlenen kupa töreninde konuşan Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, “Takımımız emeklerinin karşılığı olarak Şanlıurfa Şampiyonu oldular. Bu şampiyonluk burada bitmeyecek. İnşallah Türkiye genelinde de şampiyon olacaklar. Kendilerini daha da geliştirerek ileride A takımımızın birer futbolcusu olarak görmek istiyoruz.  U-14-16-17-19 ‘da forma giyen tüm gençlerimizi tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Bedih Şahapoğlu, “U-17 liginde Şampiyon olan takımımızı kutluyorum. Hocalarımızı tebrik ediyorum. Hem A takımımız hem de alt yapımız güzel işlere imza atıyor. İnşallah darısı bizim A takımımıza olur. Gençlerimizin şampiyonluk kupası alması bizi daha da umutlandırdı.  İnşallah alt yapımızda ki gençlerimizden önümüzdeki yıllarda A takımımıza futbolcu alırız. Ben Şampiyonluklarından dolayı onları bir kez daha kutluyorum” diye konuştu.

Kupa töreninin ardından, Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat ve beraberindekiler şampiyon olan Karaköprü Belediyepor U-17 futbolcularına çeşitli hediyeler verdi.

Bu haber 595 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum