Reklam
Reklam

Vali Tuna, İki takımın taraftarlarını kabul etti

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Şanlıurfaspor-Eskişehirspor maçını izlemek üzere gelen Eskişehirsporlu Efeler Tribün Grubu taraftarlarını kabul etti.

Vali Tuna, İki takımın taraftarlarını kabul etti
Editör: Urfa Haber 63
30 Ocak 2017 - 10:52

Eski Eskişehir Valisi olarak iki güzide takımın maçına ev sahipliği yaptıklarını belirten Vali Tuna: “Gönlümüzden geçen Şanlıurfaspor ve Eskişehirspor direk olarak süper lige çıksınlar. Böylelikle Süper Lige yeni bir heyecan getirsinler. Şuanda Şanlıurfaspor da iyi bir yükseliş yakaladı. Güneydoğu’yu temsil eden, Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip, bölgenin ve Türkiye’nin sigortası olması hasebiyle büyük takımlarında buraya geleceğini düşünürsek, Şanlıurfaspor’un Süper Lige çıkması önemli. Bugün yenebiliriz veya yenilebiliriz, önemli olan dostluğun kazanması. Bunu tatlı bir rekabet olarak görmeliyiz. Amacımız futbolu ve sporu gençlere sevdirmek, onları zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak. Futbol maçlarına herkes siyasi kimliğini ve farklılıklarını geride bırakarak gider. Orada birlik ve beraberlik içerisinde takımlarına destek verirler. Bu birlik ve beraberlik oluşturan bir olay. O yüzden bunu destekliyoruz. Temennimiz dostça, kardeşçe bir maç olsun. İki takımımıza da başarılar diliyorum” dedi.

Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay’ın da katıldığı görüşmede Eskişehirsporlu taraftarlar Vali Tuna’ya, 63 numaralı Eskişehirspor forması ve atkı hediye etti. Abdullah Tuğbay’da Eskişehirsporlu taraftarlara Şanlıurfaspor atkısı hediye ederek başarılar diledi. İki takım taraftarları daha sonra birlikte öğle yemeğinde buluşmak üzere Valilikten ayrıldı. 

Bu haber 726 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum