Reklam
Reklam

Şanlıurfaspor 15 puanlı grubu lider kapattı

Şanlıurfaspor Gaziantepspor'u 1-0 yenerek Ziraat Türkiye Kupası A Grubu lider tamamlayarak bir üst tura çıktı, Şanlıurfaspor’un rakibi Süper Lig ekiplerinden Rizespor oldu.

Şanlıurfaspor 15 puanlı grubu lider kapattı
Editör: Urfa Haber 63
26 Ocak 2017 - 14:22

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Elbirliği ile Gaziantep' i ligte tutmayı hedeflediklerini aktaran Uygun," Gaziantepspor’un bulunduğu ligin konum itibariyle çok zorlu bir süreçten geçiyoruz. Oynamayan arkadaşlarımızı görebilme adına onları sahaya sürmeye çalıştık. Çok eksikliklerimiz var ve kendi oyun anlayışımızı onlara aşılayarak taraftarlarımızla birlikte tüm şehir kenetlenip Gaziantepspor’u kümede bırakmaktır. Bu gün bu güzel konumun dışında kalmak bizlere üzüntü verdi” diye konuştu.

Şanlıurfaspor teknik direktörü Kemal Kılıç cezası nedeniyle maçı yardımcı antrenör  Serkan Demir yönetti. Maçın ardından açıklama yapan Demir, “Şanlıurfaspor’lu futbolcuları tebrik ediyoruz. Oyunun genelinde ilk yarıda iyi başlayamadık ve pas olaylarında sıkıntı yaşadık. İkinci yarıya iyi başladık. İkinci yarıda son dakikada gelen golle oynadıkları oyunun karşılığını aldılar. Süper lig takımı olan Gaziantepspor’u yenerek bunun haklı gurunu yaşıyoruz” dedi.

Bu haber 635 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum